• hello@kidsconceptstorezoet.nl
  • 0638065800
  • hello@kidsconceptstorezoet.nl
  • 0638065800

Barnsteen armband

€ 9,95


Beschrijving

Deze schattige armbandjes van barnsteen zijn handgemaakt. Barnsteen (ook wel amber genoemd) is versteend hars van naaldbomen en heeft een pijnstillende, ontstekingsremmende werking. Door de steen op de huid te dragen wordt de steen verwarmd en kan de huid het vrijgekomen barnsteenzuur opnemen. De verzachtende werking van de barnsteen is ook ideaal wanneer er tandjes doorkomen bij je baby.

De armbandjes zijn er in drie kleuren (cognac, multi colour en vanille) en hebben een gemakkelijke draaisluiting. Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten: 14 cm (baby) en 16,5 cm (kids) Na verloop van tijd kunnen de knoopjes tussen de kralen iets strakker worden getrokken waardoor het armbandje iets groter wordt.

Leg de armband niet in de directe zon omdat barnsteen hierdoor bros kan worden. Wil je de armband reinigen? Spoel hem dan af met water, gebruik geen zeep of andere reinigingsmiddelen. Vermijd contact met parfum en andere verzorgingsproducten.

Let op: Barnsteen sieraden bevatten kleine onderdelen. Laat om deze reden kinderen onder de drie jaar de sieraden niet dragen zonder toezicht van volwassenen.

Leuk in combinatie met het bijpassende kettinkje!